iPhonen kommer med et sæt høretelefoner, med en smart fjernbetjening med indbygget mikrofon og volumen-kontrol. De fleste ved selvfølgelig, at man kan bruge fjernbetjeningen til at skrue op og ned for lyden, men man kan meget mere end det.

Her er 10 ting, som du måske ikke vidste du kunne bruge dine iPhone-høretelefoner til.

Disse tips burde også virke på iPad og Mac, og er ikke afhængige af, hvilke høretelefoner man bruger - så længe de har en fjernbetjening.

Musik og lydbøger

1. Afspille sang eller video, samt sætte på pause

Du kan afspille eller sætte en sang eller video på pause ved at trykke på knappen mellem volumenknapperne.

2. Gå til næste sang (eller kapitel i en lydbog)

For at gå til den næste sang eller det næste kapitel i en lydbog, skal du trykke to gange hurtigt på centerknappen.

3. Gå til forrige sang (eller kapitel i en lydbog)

For at gå til den forrige sang eller det forrige kapitel i en lydbog, skal du trykke tre gange hurtigt på centerknappen.

4. Spole frem i en sang

For at spole hurtigt frem i en sang eller en lydbog, skal du trykke to gange på centerknappen og holde den nede på det andet tryk

5. Spole tilbage i en sang

For at spole hurtigt tilbage i en sang eller en lydbog, skal du trykke tre gange på centerknappen og holde den nede på det tredje tryk

Opkald

6. Besvare et opkald eller afbryde

Hvis du modtager et opkald, kan du trykke på centerknappen for at besvare, og på centerknappen igen for at afbryde.

7. Afvise opkald

Hvis du vil afvise et opkald, skal du trykke på centerknappen og holde den nede i et par sekunder. Som bekræftelse vil du høre to bib-lyde.

8. Skifte mellem opkald

Hvis du modtager et opkald, mens de allerede er i gang med et opkald, kan du skifte opkald ved at trykke på centerknappen én gang. For at afslutte det nye opkald, skal du trykke og holde centerknappen nede i et par sekunder.

Andet

9. Aktiver Siri

Har du en enhed med Siri slået til, kan du aktivere Siri ved at trykke på centerknappen og holde den nede.

10. Tag et billede

Høretelefonernes volumen-op-knap (+) kan bruges som udløser til kameraet. Dermed kan høretelefonerne fungerer som en fjernbetjening til iPhonens kamera.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.