En af de smarte ting ved iOS er funktionen "Find min iPhone", der er en del af iCloud. Med den funktion slået til, er der en god chance for, at man kan finde sin iPhone, hvis den nogensinde skulle blive væk eller stjålet. Via "Find min iPhone" kan man nemlig tracke sin iPhone - samt flere andre smarte ting. Men hvad hvis man har forlagt sin iPhone et sted og batteriet er ved at løbe tør, som det jo gør før elle siden? Så har man et problem, for man kan selvfølgelig ikke tracke en iPhone uden strøm.

Der findes dog en smart funktion, som det anbefales at man slår til. Når iPhonen er ved at løbe kritiks tør for strøm, vil den sørge for at sende sin position til Apples server. Det betyder, at selvom iPhonen er løbet tør for strøm, vil du alligevel kunne tracke den - i hvert fald til det sted den var, da den løb tør for strøm. Hvis funktionen ikke er slået til, hvad den ikke er som standard, ville man være helt på herrens mark. Nu får man i det mindste lidt at arbejde med, hvis iPhonen ligger et sted og er løbet tør for strøm.

Sådan slår du funktionen til

1. Åbn Indstilling > iCloud

2. Scroll ned til "Find min iPhone" og slå "Send sidste lokalitet" til.

Mere skal du ikke gøre for at få lidt mere ro i sjælen.

I tilfælde af at din iPhone forsvinder, vil du nu have lidt bedre mulighed for at spore den, også selvom den når at løbe tør for strøm, inden du opdager den er væk.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.