Hvis ud er ligesom mig så har du slået funktionen Skærmtid til på dine iOS-enheder. Skærmtid er en funktion der kan hjælpe med at styre hvor meget tid man bruger på sin iPhone, og som giver noget statistik om ens brug af iPhonen. Har man funktionen slået til får man hver uge - i mit tilfælde hver mandag - en notifikation med en rapport over forgående uges brug. Det er altsammen fint og godt. Mit problem er bare at jeg ikke bruger den rapport til noget. Faktisk er det bare et irritationsmoment at få den notifikation hver mandag. Indtil nu har jeg barre ladet stå til og slettet den manuelt. Men eftersom jeg sletter den hver eneste gang, har jeg nu slået notifikationen fra. Se herunder hvordan den klares.

Sådan slår du notifikationer om ugentlige rapporter fra i Skærmtid

Bemærk at dette ikke slår selve funktionen Skærmtid fra, kun notifikationerne om ugentlige rapporter.

  1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Vælg Meddelelser > Skærmtid.
  3. Slå "Tillad meddelelser" fra.

Nu får du ikke længere notifikationer omkring den ugentligt rapport.

Du kan finjustere lidt på tingene i Indstillinger, hvis du vil. Du kan for eksempel lade meddeltes være slået til, men fjerne "Vis eksempel", hvis du tre vil slippe for at få vist rapporten på lock screen etc.

Du kan selvfølgelig altis slå tingene til igen, hvis du vil.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.