Er du træt at de mange fjernbetjeninger på stuebordet? Når du har fulgt denne vejledning kan du i hvert fald slippe af med fjernbetjeningen til Apple TV, og i stedet bruge den du bruger til dit TV eller DVD-afspiller.

Gør følgende, hvis du vil bruge den fjernbetjening, der fulgte med dit tv, din kabel-tv-boks eller din dvd-afspiller, til at betjene Apple TV.

Sådan styrer du Apple TV med en fjernbetjening fra en anden producent

1A. Apple TV 4. generation: Brug den normale Apple TV-fjernbetjening til at gå ind i Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder. Vælg "Programmer fjernbetjening".

1B. Apple TV 2. og 3. generation: Brug den normale Apple TV-fjernbetjening til at gå ind i Indstillinger > Generelt > Fjernbetjeninger. Vælg "Husk fjernbetjening".

2. Tryk Start.

3. Find nu den fjernbetjening frem, som du ønsker at bruge til Apple TV.

4. På Apple TV vises nu symboler for de seks knapper, der er på Apple TV's fjernbetjening. Vi starter med "op"-knappen. På fjernbetjeningen fra den anden producent skal du trykke på og holde den knap nede, som du vil bruge til at styre funktionen "op" med, indtil statuslinjen er helt blå. Apple TV vælger derefter den næste knapfunktion.

5. Gentag dette indtil alle knapper er defineret.

Du kan nu bruge din fjernbetjening fra en anden producent til at styre Apple TV. Husk at gøre det med nogle knapper, der ikke styrer andre enheder. Der er uhensigtsmæssigt, hvis den samme ene knap både kommunikerer med både Apple TV og eksempelvis en DVD-afspiller.

Under Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder (Apple TV 4) eller Indstillinger > Generelt > Fjernbetjeninger (Apple TV 2 og 3) kan du desuden indstille flere knapper, samt administrere dine valg og slette knapper igen.