iCloud Drive er en smart funktion, der sikrer at ens dokumenter ligger gemt i skyen, så de er tilgængelige fra enhver Mac, iPhone eller iPad - så længe du er logget ind på din iCloud-konto. Er du endnu ikke gået over til at gemme alle dine dokumenter i skyen, er her en vejledning til, hvordan du får din ældre dokumenter over i iCloud.

1. Åben det dokument, du vil overføre til iCloud i Pages, Keynote eller Numbers på din Mac — husk at det skal være en ny version, der understøtter iCloud.

2. I toppen af vinduet skal du klikke på titlen. Her vil du se en drop down-menu, hvor du blandt andet kan vælge, hvor dokumentet skal gemmes ved at trykke på "Hvor". Vælg iCloud

4. Vælg Gem fra Arkiv-menuen eller tryk på cmd + S på tasturet for at gemme.

Dokumentet er nu gemt i iCloud, så du kan få adgang til det ikke bare på din Mac, men også på din iPhone og iPad - eller end fra enhver webbrowser via iCloud.com.

CleanMyMac X

Skal din Mac i topform?

Optimer og vedligehold din Mac med CleanMyMac X. Appen scanner alle afkroge af dit system efter junk der kan slettes og overvåger din Macs helbred. Pengene er godt givet ud for at få en Mac, der altid er i topform.