De fleste ved nok, at man til hver kontaktperson i adressebogen kan indstille en individuel lyd, når der modtages en sms eller et opkald. Hvad de færreste til gengæld nok er klar over er, at man også kan lave sine egne vibrationsmønstre. Det vil sige at man kan personliggøre den måde iPhonen vibrerer på, når telefonen ringer og man har sat den på lydløs.

Grunden til at funktionen er lidet kendt er, at den tidligere har været gemt under Tilgængelighedsindstillingerne. Det vil sige de funktioner, der er beregnet til folk med eksempelvis nedsat syn eller hørelse. Nu er den dog kommet frem i lyset.

Se her hvordan du gør.

Sådan laver du personlige vibrationer på iPhonen

1. Åbn Indstillinger > Lyde.

2. Tryk på "Ringetone" under Lyde og vibrationsmønstre.

3. Øverst skal du trykke på Vibration, som bringer dig til de forskellige vibrationsmønstre.

4. Tryk på "Opret ny vibration".

5. Indspille dit eget vibrationsmønster ved at trykke på skærmen.

6. Når du er færdig, skal du trykke på "Afbryd" og derefter "Arkiver".

Et vibrationsmønster kan vare op til 15 sekunder.

Sådan tilknytter du et mønster til en kontakt

Gå ind under kontakter, og find den person, du vil tilknytte et unikt vibrationsmønster - det kunne være svigermor. Tryk Rediger og find feltet Vibration (lige under ringetone). Vælg den vibratione du vil tilknytte og tryk OK et par gange.

Sværere er det faktisk ikke.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.