Apples iCloud gør det nemt at dele en kalender med andre iOS-brugere. Når du har en delt en kalender, er kalenderen fælles for dig, og den eller dem den er delt med. Det vil sige, at hvis én person tilføjer en begivenhed, kan alle andre også se den. Det er ganske smart til eksempelvis en fælles kalender for familien.

Du kan også lave det på den måde, at det kun er dig der kan ændre og tilføje ting, mens alle andre kun kan se, men ikke ændre ting. Det kan eksempelvis bruges til sportsklubber eller andet, hvor der er en enkelt person, der har overblikket over begivenhederne, eller hvor man bare ikke ønsker, at alle skal kunne tilføje begivenheder.

Sådan deler du en kalender via iCloud

Trin 1

Åbn Kalender-appen på din iPad eller iPhone.

Trin 2

Tryk på "Kalendere" nederst.

Trin 3

Vælg den kalender du vil dele (tryk på i'et i højre side) - eller opret en ny kalender ved at trykke på "Tilføj kalender".

Trin 4

Når du har valgt den kalender du vil dele, kan du trykke på "Tilføj person..." under "Delt med". Her skal du så finde en person du vil dele kalenderen med via dine kontakter.

Du kan altid fjerne delingen af den pågældende kaldender igen, hvis du ønsker det. Du kan også selv bestemme, om vedkommende du deler kalender med, kan redigere i den - eller om det kun er dig, der skal kunne.

Så nemt er det at dele sin kalender via iCloud.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.