OS X har indbygget noget Apple kalder Target Display Mode. Det går ud på, at man kan bruge en iMac som skærm for en anden Mac. Det kunne eksempelvis være en MacBook, som man ønsker at få op i et lidt større format, når man ikke er på farten.

Krav til udstyret

Alle nyere Macs understøtter Target Display Mode. Med nyere menes alle iMacs fra midten af 2011 og frem. Har du en 27 tommer iMac gælder understøttelsen dog helt tilbage fra slutningen af 2009.

Derudover skal du selvfølgelig have en Mac, der skal fungere som kilde samt et kabel - enten Thunderbolt eller MiniDisplay.

Sådan slår du Target Display Mode til

1) Begge computere skal være tændt (ikke i dvale) og forbundet med Thunderbolt- eller MiniDisplay-kabel.

2) Tryk på cmd+F12 på den computer, der skal fungere som skærm. Hvis du i Systemindstillinger har slået funktionen med at bruge alle F-taster til (i modsætning til det normale, hvor tasterne fungerer som lys, volumen etc.), skal du i stedet trykke cmd+fn+F2.

Det var faktisk det hele.

Du slår funktionen fra ved at trykke cmd+F2, eller ved ganske enkelt bare at fjerne kablet eller at lade en af computerne gå i dvale.

Vær opmærksom på, at Target Display Mode ikke virker under BootCamp, da den er en OS X-specifik funktion.

Scroll ned for at se kommentarer

CleanMyMac X

Skal din Mac i topform?

Optimer og vedligehold din Mac med CleanMyMac X. Appen scanner alle afkroge af dit system efter junk der kan slettes og overvåger din Macs helbred. Pengene er godt givet ud for at få en Mac, der altid er i topform.