Er du træt af at modtage for mange ligegyldige notifikationer fra tjenester og apps, du alligevel aldrig bruger - eller i hvert fald ikke gider bliver mindet om i tide og utide? Specielt notifikationer fra spil, kan være voldsomt irriterende. Hvem gider høre en lyd midt om natten, fordi der er sket et eller andet i et spil man spillede tidligere på dagen?

Det er heldigvis nemt at styre hvilke apps, der skal inkluderes i meddelelsecenter og dermed kunne sende notifikationer.

Sådan slår du uønskede notifikatioenr fra

1. Åbn Indstillinger > Meddelelser.

2. Find den app, hvis notifikationer du vil slå fra, og tryk på den.

3. Du kan nu slå alle meddelelser fra ved at ændre på "Tillad meddelelser". Du kan også vælge bare at slå noget af det fra eksempelvis "Lyde". Du kan også vælge hvor mange meddelelser, der skal vises i Meddelelsescener og om de skal vises på låst-skærmen.

4. Gentag dette for alle apps.

I oversigten vil du se, at apps er sorteret efter om de er eller ikke er inkluderet i Meddelelsescenter. Der er derfor nemt at danne sig et overblik over, hvilke apps det er, der forstyrrer en.

Du kan selvfølgelig altid slå meddelelser til igen, hvis du har behov for det.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.