Hvis man har slået automatiske opdateringer til på sin iPhone, henter den selv nye opdateringer ned på iPhonen når de bliver tilgængelige hos Apple. Når opdateringen er klar på iPhonen skal man således bare bekræfte, at man vil opdatere. I tilfældet med iOS 8.0.1 er der bare det problem, at man ikke kan bekræfte opdateringen. Apple har nemlig fjernet godkendelsen på deres server. Når man bekræfter opdateringen på sin enhedm bliver den således afvist af Apple med en noget lidt usigende besked. Derfor kan man heller ikke komme til at installere iOS 8.0.2, da iOS 8.0.1 blokerer for den.

Sådan sletter du iOS 8.0.1 fra din iPhone, så du kan komme til at opdatere til iOS 8.0.2

Løsningen er at slette iOS 8.0.1 fra ens iPhone. Det gør man ved at gå til Indstillinger > Generelt > Brug > Lagringsplads. Her kan man finde iOS 8.0.1, trykke på den og slette den. Herefter vil man kunne gå til Softwareopdatering og installere iOS 8.0.2

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.