At alle nyere iPhones kan optage i slowmotion vidste du nok. Men vidste du også, at man du selv kan vælge om det skal være med 120 eller 240 billeder per sekund? Antallet af billeder per sekund spiller en rolle for hvor langsomt man kan afspille videoen uden at det hakker samt for hvor meget den optagede video fylder. Dette vil altid være et kompromis. Vi anbefaler at du altid benytter 240 FPS, da det giver den bedste kvalitet. 120 FPS kan dog være et alternativ, hvis det kniber med pladsen eller hvis du skal dele videoen med andre.

Det er meget nemt at komme til at overse muligheden for at skifte framerate, da knappen ikke gør meget væsen af sig selv. Når først man ved det, er det dog nemt nok.

Sådan skifter du hastighed på slowmotion-optagelser

1. Åben Kamera-appen

2. Vælg "Slo-Mo"

3. Et tryk på "120 FPS" eller "240 FPS" i hjørnet skifter mellem de to.

4. Optag din video

Bemærk, at det kun er på iPhone 6, at man kan optage i 240 FPS. På iPhone 5S må man nøjes med 120 FPS. På tidligere iPhones kan man slet ikke optage i slowmotion med den indbyggede kamera-app.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.