Batteriet i Apple Watch holder nemt til en hel dags brug. Typisk kan det endda ofte holde i to dage, hvis man har glemt at lade det op i løbet af natten. Derudover er opladning ret hurtig. I runde tal kan man lade op med 1% i minuttet, når uret er under 80%. Hvis man har en oplader ved hånden vel at mærke.

Derudover gør uret selv alt hvad det kan for at strække batteritiden så langt som muligt. Når batteriet når 10% vil man således blive spurgt, om man vil slå reservespænding til. Når uret er i denne tilstand vil alt andet en klokkeslettet blive slået fra. Når uret er ved at være helt tømt for batteri går det selv automatisk i denne tilstand for at spare på strømmen. Pointen er, at man så i hvert fald kan se hvad klokken er.

Der kan dog være situationer, hvor batteriet alligevel ikke slår til. Måske ved man på forhånd at der vil gå lang tid før man kan lade op. I det tilfælde, kan det være en god ide selv at sætte uret på reservespænding - også selvom det ikke er nede på 10% endnu. På den måde mister man selvfølgelig funktionalitet, men til gengæld kan uret holde strøm rigtigt længe.

Sådan slår du reservespænding på Apple Watch til

1. Skub opad på urskiven for at åbne Kontrolcenter.
2. Tryk på batteriprocent-indikatoren øverst til venstre.
3. Tryk på "Reservespænding".
4. Tryk på "Fortsæt".

Uret er nu i den strømbesparende tilstand indtil du slår det fra. I denne tilstand kan uret kun vise klokkeslettet. Ingen af de andre funktioner virker.

Sådan slår du reservespænding på Apple Watch fra

Du kan kun slå reservespændingen fra ved at genstarte uret. Det gør du ved at holde sideknappen (ikke den digitale krone) inde indtil Apple-logoet kommer frem. Det tager et godt stykke tid. At sætte Apple Watch i strømbesparende tilstand flere gange daglige for t spare strøm er derfor heller ikke noget der kan anbefales.

Er uret drænet for strøm, skal det muligvis lades op før du kan bruge det normalt igen efter at have genstartet det.