Hvis du opdaterer alle dine apps eller henter flere apps på samme tid, vil de blive installeret i en mere eller mindre tilfældig rækkefølge. Men hvad nu hvis du har brug for at én bestemt app bliver opdateret eller installeret først, så du kan komme i gang med at bruge den? Jeg har eksempelvis et par gange måttet vente på at et par meget store opdateringer blev færdige før jeg kunne komme i gang med en bestemt app, fordi den i mellemtiden blev sat på pause. Specielt på langsomme forbindelser kan det være et problem.

Heldigvis findes der en løsning, som de fleste vil kunne bruge. Det er nemlig muligt at bede systemet om at prioritere installeringen af en bestemt app på bekostning af de andre.

Sådan prioriter du opdatering af en bestemt app

Når opdateringen eller installeringen er gået i gang, skal du gå til hjem-skærmen og finde den app du vil have prioriteret. Nu skal du lave et 3D-tryk (det vil sige et fast eller hårdt tryk) på appen, så der kommer en lille menu frem. Her skal du vælge "Prioriter overførsel" øverst.

Når du har prioriteret appen, vil den komme forest i køen og dermed hurtigere være klar til brug.

Bemærk at tricket kræver 3D Touch-funktion. Jeg har ikke kunne finde andre måder at gøre det på. Heller ikke via et langt tryk. Det betyder blandt andet at det ikke virker på iPaden, der ikke har 3D Touch.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.