Når man anskaffer og tilslutter en Bluetooth-enhed til sin Mac, vil den have et navn som fabrikanten har valgt. I Apples tilfælde typisk i en kombination med, hvem der ejer den. Det kunne eksempelvis være "Martins trådløse tastatur".

Som regel er det ikke noget man bør spekulere mere over, men der kan være tilfælde, hvor man ønsker at den har et andet navn. Det kunne være fordi man har to enheder med samme navn, som man derfor kan tage fejl af. I mit tilfælde er det to Beats-hovedtelefoner, der kan forveksles.

Herunder viser jeg dig hvordan du kan omdøbe en Bluetooth-enhed på Mac. Det kunne være en mus, et tastatur, hovedtelefoner etc. Fremgangsmåden er den samme.

Sådan omdøber du en Bluetooth-enhed på Mac

  1. Åbn Systemindstillinger via æble-menuen øverst.
  2. Vælg Bluetooth
  3. Find Bluetooth-enheden i listen i højre side og hold control-tasten nede mens du klikker på den. Du kan også højreklikke.
  4. Vælg "Omdøb".
  5. Skriv det nye navn.

Det er ikke nødvendigt at frakoble, tilslutte eller genstarte enheden. Ændringen træder i kraft med det samme overalt i systemet.

CleanMyMac X

Skal din Mac i topform?

Optimer og vedligehold din Mac med CleanMyMac X. Appen scanner alle afkroge af dit system efter junk der kan slettes og overvåger din Macs helbred. Pengene er godt givet ud for at få en Mac, der altid er i topform.