I takt med at iPhonens skærmstørrelse vokser bliver det sværere og sværere at skrive med én hånd. I iOS 11 har Apple tilføjet en løsning på dette problem.

Der er nemlig kommet et ny enhåndstastatur, der samler tastaturet i den ene eller anden side af skærmen, så du kan nå alle tasterne med den ene hånd.

Se hvordan du slå enhåndstastaturet til herunder.

Sådan slår du det nye enhåndstastatur i iOS 11 til

1. Åbn Indstillinger.

2. Vælg Generelt > Tastaturer > Tastatur til en hånd.

3. Vælg om tastaturet skal være i venstre eller højre side.

Med funktionen slået til vil tastaturet nu være i den ene eller anden side af skærmen. Ved at swipe på den lille pil ved siden af enhåndstastaturet kan du nemt slå det fra igen uden at skulle ind i indstillinger.

Bonustip: Du kan også slå enhåndstastaturet til og fra ved at trykke på globussen på tasturet og holde fingeren nede indtil der popper en lille menu frem. Her kan du vælge om tastaturet skal være venstre- eller højrestillet eller om det skal være det normale centrerede tastatur.

Bemærk at det ny enhåndstastatur kun er tilgængeligt på iPhonen og ikke på iPaden. Du skal også have en af de store iPhones før muligheden er der.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.