Kender du det at din søn har lånt din iPad for at se YouTube, Netfix etc., og at han glemmer at slukke den, når han forlader den? Selvfølgelig med det resultat, at iPaden løber tør for strøm.

Ville det ikke være rart, hvis man kunne få iPaden til at slukke automatisk efter et stykke tid, som for eksempel en time? Det kan man faktisk. Ikke permanent, hver gang den tændes. Det skal aktiveres hver gang man ønsker funktionen. Men så slipper man jo også for at den slukker, når man selv bruger den.

Tippet kan selvfølgelig også bruges til andre ting, som eksempelvis at falde i søvn til musik, som så stopper efter et given periode etc. Kun fantasien sætter grænsen.

Se herunder hvordan du gør.

Få din iPad at slukke automatisk efter et stykke tid

Trin 1

Åbn Ur-appen på din iPhone eller iPad og vælge "Tidtagning" nederst.

Trin 2

Indstil det ønskede tidsinterval der skal gå før din iPad skal slukke. Eksempelvis en time.

Tryk dernæst på den alarm der er indstillet. På iPaden står det i midten til højre for en node. På iPhonen står det til højre for "Når tidtagning slutter".

Trin 3

Scroll helt ned i bunden og vælg "Stop afspilning". Tryk herefter på "Indstil" øverst.

Start timerne ved at trykke på "Start". Nu kan du gå ud af Ur-appen. Når timerne er løbet ud, går iPaden til lås-skærmenog går på standby. Derved slipper du for at den ligger tændt og bruger strøm.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.