En af de smarte ting på Apple Watch er at man kan lave dybe tryk på skærmen og få adgang til en her del flere ting, end hvis man bare trykker normalt. Rigtig mange kender dog slet ikke til denne mulighed, så her er tre af mine favoritter der gør tingene en her del nemmere. Apple kalder i øvrigt funktion med et dybt tryk og den tilhørende haptiske feedback for Force Touch. Funktionaliteten bliver brugt stort set over det hele i watchOS, så det er bare at prøve sig frem. Her er i hvert fald tre godbidder at starte med.

Ændre på vej-appens oversigt

I Vejr-appen på Apple Watch er der en oversigt over det kommende vejr de næste 24 timer. Som standard viser det vejrudsigten med et symbol om eksempelvis en sky eller en sol. Ved at lave et dybt tryk kan du ændre dette så du i stedet får vist sandsynligheden for regn eller den forventede temperatur.

Slet alle notifikationer

Alt efter hvor god du er til at reagere og læse de notifikationer der tikker ind på dit Apple Watch, kan tingene hobe sig op. Heldigvis er det nemt at slette dem alle på én gang. Bare lave et dybt tryk i notifikationsoversigten for at slette dem alle. Der er ingen grund til at du bruger tid på at slette dem enkeltvis.

Ændre på bevægelsesmål og se ugentlig resumer

Hvis du bruger dit Apple Watch til at holde øje med din aktivitet, kan du få en oversigt over hvordan det er gået i løbet af ugen ved at lave et dybt tryk når du er på aktivitetsskærmen. Her kan du også ændre dit daglige bevægelsesmål, hvis det nuværende er for ambitiøst eller for slapt.

Har du et godt tip til hvad man kan bruge dybe tryk til på Apple Watch, så læg en kommentar.