Microsoft Office er stadig mere eller mindre standarden mange steder. Selvom man ikke har Microsofts kontorpakke installeret, kan man alligevel gode dele sine dokumenter skrevet i Pages med sine kollegaer på kontoret eller i skolen.

Sådan gør du

Det er meget enkelt. Åben dokumentet i Pages. Vælg herefter Arkiv > Exporter til > Word. Hvis du trykker på den lille trekant ud for "Avancerede indstillinger" kan du vælge om der skal gemmes i det nye .docx-format (standard) eller det gamle .doc-format. Tryk på "Næste" og giv dokumentet et navn.

Herefter kan dokumentet åbnes i Word som ethvert andet Word-dokument. Med mindre du har en meget kompleks formatering vil det også se ud præcis som i Pages. Det er dog en god ide at holde dokumenter der skal kunne vises i både Pages og Word så simple som muligt for at undgå problemer.

CleanMyMac X

Skal din Mac i topform?

Optimer og vedligehold din Mac med CleanMyMac X. Appen scanner alle afkroge af dit system efter junk der kan slettes og overvåger din Macs helbred. Pengene er godt givet ud for at få en Mac, der altid er i topform.