Er du lige som mig, så synes du sikkert også autoudfyld-funktionen i Safari er noget at det smarteste. Den sparer en for enormt meget tid, når der skal udfyldes bestillingsformularer eller login-oplysninger på diverse hjemmesider. En fantastisk funktion.

Med hvad hvis nogle oplysninger bliver forældede, for eksempel fordi man skifter adresse eller kodeord et sted? Så bliver de jo udfyldt forkert, og så er funktionen mere en tidsrøver. Heldigvis kan man dog ændre i disse oplysninger efter behov.

Sådan ændrer du informationerne i autoudfyld på Mac

  1. Åbn Safari på din Mac.
  2. Vælg "Safari" fra menuen øverst og dernæst "Indstillinger..."
  3. Tryk på "Autoudfyld" fanebladet
  4. Her vil du se de forskellige kategorier af oplysninger, som Safari bruger i autoudfyld. Klik på de oplysninger, du vil ændre og foretag dine rettelser. Du kan også helt slette informationer, hvis du ikke ønsker at Safari skal bruge dem.
  5. Benytter du iCloud Nøglering, vil ændringerne automatisk træde i kraft på alle dine tilknyttede enheder. Du behøver således ikke foretage de samme ændringer på eksempelvis din iPhone eller iPad.

CleanMyMac X

Skal din Mac i topform?

Optimer og vedligehold din Mac med CleanMyMac X. Appen scanner alle afkroge af dit system efter junk der kan slettes og overvåger din Macs helbred. Pengene er godt givet ud for at få en Mac, der altid er i topform.