Synes du login-skærmen på din Mac er for kedelig, eller ønsker du bare en mere personlig baggrund? Det kunne også være, at din virksomhed ønsker lidt branding på login-skærmen.

Underligt nok, er der ikke en indbygget mulighed for at ændre billedet i Indstillinger. Men heldigvis er det intet problem og meget nemt klaret. Alt du skal er at give dit nye billede det rigtige navn og placering.

Bemærk at dette kun gælder for OS X Yosemite.

Sådan ændrer du baggrunden på login-skærmen i OS X

1. Først og fremmest skal du selvfølgelig have et velegnet billede i en opløsning der matcher din Mac's. Du kan lave billedet selv, eller søge et en baggrund (wallpaper) i Google. Billedet skal være i PNG-formatet.

2. Åben Finder og tryk på cmd+shift+G. Skriv /Library/Caches/ i det vindue, der dukker op.

3. I mappen /Library/Caches/ skal du finde filen "com.apple.desktop.admin.webp". Træk den et andet sted hen, eksempelvis i din Dokument-mappe. Dette så du om nødvendigt kan genetablere det originale baggrundsbillede senere, hvis du ønsker det.

4. Fly dit nye baggrundsbillede (fra punk 1.) til mappen /Library/Caches/

5. Omdøb filnavet på billedet til "com.apple.desktop.admin.webp" - uden anførelsestegn.

Det var det hele. Log ud af din brugerkonto for at se resultatet - en genstart burde ikke børe nødvendig. Vil du have det gamle billede tilbage, så skal du trække den originale fil hen i /Library/Caches/.

CleanMyMac X

Skal din Mac i topform?

Optimer og vedligehold din Mac med CleanMyMac X. Appen scanner alle afkroge af dit system efter junk der kan slettes og overvåger din Macs helbred. Pengene er godt givet ud for at få en Mac, der altid er i topform.