Et af hængepartierne i forbindelse med lanceringen af ON X har været at få sidens ikoner på plads. Det vil sige de ikoner, der bliver vist, når man eksempelvis tilføjer onx.dk til hjemmeskærmen på sin iPhone eller kigger i browserhistorien i Safari på Mac'en. Det er der rigtig mange, der har efterspurgt. Nok ikke så meget på grund af browserhistorikken, men på grund af ikonet på hjemmeskærmen.

Det har været noget rod, det ved jeg godt. Det kræver et par gode håndfulde ikoner i forskellige størrelser og diverse deklarationer i selve hjemmesidens kode. Ikke noget besværligt, men alligevel noget der tager lidt tid. Den tid har jeg nu taget mig.

Så nu i kan roligt tilføje ON X til hjemmeskærmen på jeres iPhone eller iPad. Så er der hurtig adgang til siden med et enkelt tryk.

Hvis ikke i ved hvordan man gør, så er her en hurtig vejledning (der selvfølgelig også kan bruges til at tilføje andre hjemmesider til hjemmeskærmen):

1. Åben onx.dk i Safari på iPhonen eller iPaden.

2. Tryk på delings-ikonet. Det er en firkant med en pil, der peger op.

3. Vælg "Føj til hjemmeskærm".

4. Tryk på "Tilføj" øverst til højre.

Du har nu gemt en genvej til onx.dk på din hjemmeskærm. Når du trykker på ikonet, vil onx.dk åbne i Safari. Hurtig og nem genvej til Danmarks bedste hjemmeside om Apple.

God fornøjelse.

Hvis du ikke ser det flotte hvide ikon på blå baggrund, når du tilføjer onx.dk til din hjemmeskærm, skyldes det sidens caching. I så fald skal du prøve lidt senere, når cachen er blevet fornyet. Det sker med (u)jævne mellemrum i løbet af dagen.

Scroll ned for at se kommentarer