Med iOS 4 introducerede Apple multitask på iPhonen og iPaden. Eller det vil sige en slags multitask. For at spare på batteriet og systemressourcerne er der ingen afvikling af kode i baggrunden. Det er der så sien hen kommet lidt af, men det er en detaljer.

Selvom det generelt ikke er nødvendigt at lukke sine apps helt ned, kan der alligevel være situationer, hvor man ønsker at gøre det. Har man mange apps liggende, tager det tid, da man kun kan lukke en app ad gangen.

Med mindre at man altså har jailbreaket sin iPhone. Så kan man nemlig installere et tweak, så man med ganske få tryk kan lukke alle apps på en gang.

Der findes flere forskellige muligheder. Blandt de mest populære er Sicarius, Purge, Slide2Kill Pro etc., der alle kan installeres via Cydia. De griber opgaven lidt forskelligt an, så hvilken en man vælger, må komme an på personlig smag.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.