Denne guide viser hvordan man kan jailbreake en Apple TV 2 med Seas0nPass. Guiden kan bruges på både Mac og Win. Jealbreaket er unthered, det vil sige, at man kan genstarte sin Apple TV uden at skulle forbinde med kabel til computeren hver gang.

Når jailbreaket er gennemført kan man benytte de fleste Apple TV 2 plugins som for eksempel Plex, XBMC, NitoTV, Remote HD, Media Player, Overflow og RSS Feeds.

Sværhedsgrad

Guiden er forholdsvis nem at følge, men kræver dog en generel viden om, hvordan en computer funger; hvordan man laver mapper pakker filer ud etc.

Oplever du problemer undervejs, så læs kommentarerne nedenfor, hvor du kan finde gode råd og alternative måder, at gøre nogle af tingene på. Det er lidt forskelligt, hvad folk har bedst erfaring med.

Varighed

En halv times tid

Advarsel

Der er en teoretisk risiko for, at et eller anden går galt i processsen. Jeg vil derfor understrege, at det er dit eget ansvar hvis du vælger at følge guiden heruder. Du risikerer om ikke ander at bryde garantien. onx.dk vil ikke kunne stilles til ansvar for eventuelle skader.

Forberedelse

Denne guide virker kun hvis din Apple TV har firmware 5.3

Du skal også sørge for at din computer har seneste udgave af iTunes og at der ikke er koblet hverken iPads, iPhones eller iPods til computeren.

For at kunne jailbreake skal du bruge et micro-USB-kabel.

Når du er klar skal hente, installere og starte Seas0nPass her: Seas0nPass til Mac - Seas0nPass til Windows

Trin 1

Vælg "Create IPSW" for at starte. Den seneste udgave af Apple TV-firmwaren vil blive hentet og omdannet til en jailbreaket udgave.

Trin 2

Når du bliver bedt om det af programmet, skal du forbinde Apple TV med USB-kablet. Vigtigt: ATV skal være slukket.

Trin 3

Når lysdioden på fronten af Apple TV begynder at blinke hurtigt, skal du på fjernbetjeningen holde både MENU- og PLAY/PAUSE-knapperne inde samtidig i ca. 7 sekunder.

iTunes vil starte og begynde gendannelsesprocessen. iTunes fortæller dig, hvornår den er færdig. Din Apple TV er nu jailbreaket.