Apple TV er en glimrende mulighed for at få adgang til en masse TV- og streamingtjenester på dit TV uden at du skal binde dig til de kanaler en bestemt kabel-udbyder tilbyder. De fleste tjenester kan tilmeldes og opsiges fra måned til måned. Det vil sige at du den ene måned kan abonnere på for eksempel Netflix og den næste på Viaplay etc. Du styrer det helt selv. Flere af dem, som eksempelvis DR, er endda gratis.

Det er specielt med fremkomsten af Apple TV 4. generation og muligheden for at installere apps, er der kommet et hav af muligheder for at se diverse streamingtjenester på sit TV. Noget der var yderst begrænset på de tidligere udgaver af Apple TV. Langt de fleste at de vigtigste streamingtjenester kan i dag fås direkte på Apple TV. Et par stykker glimrer dog ved deres fravær.

For at skabe et overblik til nye - såvel som gamle - brugere af Apple TV, har jeg lavet en oversigt over hvilke streamingtjenester der virker på Apple TV 4/Apple TV 4K og Apple TV 3. Her kan du direkte gå ind og se om en given streamingtjeneste virker på Apple TV eller ej. Jeg har ordnet dem alfabetisk.

Oplysningerne er ajourført i november 2019. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Apple TV 4/4K Apple TV 3
Amazon Prime Video
Apple TV+
Blockbuster
Boxer Play
Canal Digital Go
C More
CuriosityStream
Dansk Filmskat
Dplay
DR
Filmstriben
Hayu
HBO Nordic
Min Bio
Netflix
Plejmo
SF Anytime
Stofa
Telia TV
TV2 Play
Viafree
Viaplay
Waoo Web TV
YouSee
YouTube

Har du ændringer eller tilføjelser til listen, så læg endelig en kommentar nederst på siden, så listen over hvilke streamingtjenester der virker på Apple TV kan blive opdateret og holdt ajour.