Apple TV er en glimrende mulighed for at få adgang til en masse TV- og streamingtjenester på dit TV uden at du skal binde dig til de kanaler en bestemt kabel-udbyder tilbyder. De fleste tjenester kan tilmeldes og opsiges fra måned til måned. Det vil sige at du den ene måned kan abonnere på for eksempel Netflix og den næste på Viaplay etc. Du styrer det helt selv. Flere af dem, som eksempelvis DR, er endda gratis.

Det er specielt med fremkomsten af Apple TV 4. generation og muligheden for at installere apps, at der kommet et hav af muligheder for at se diverse streamingtjenester på sit TV. Noget der var yderst begrænset på de tidligere udgaver af Apple TV. Langt de fleste at de vigtigste streamingtjenester kan i dag fås direkte på Apple TV. Et par stykker glimrer dog ved deres fravær.

For at skabe et overblik til nye - såvel som gamle - brugere af Apple TV, har jeg lavet en oversigt over hvilke streamingtjenester der virker på Apple TV 4/Apple TV 4K og Apple TV 3. Her kan du direkte gå ind og se om en given streamingtjeneste virker på Apple TV eller ej. Jeg har ordnet dem alfabetisk.

Oplysningerne er ajourført i maj 2020. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

  Apple TV 4/4K Apple TV 3
Acorn TV    
Amazon Prime Video    
Apple TV+    
Blockbuster    
Boxer Play    
Canal Digital Go    
C More    
CuriosityStream    
Dansk Filmskat    
Dplay    
DR    
Eurosport Player    
Filmstriben    
Hayu    
HBO Nordic    
Min Bio    
Netflix    
NRK    
Plejmo    
SF Anytime    
Stofa    
SVT    
Telia TV    
TV2 Play    
Viafree    
Viaplay    
Waoo Web TV    
YouSee    
YouTube    

Har du ændringer eller tilføjelser til listen, så læg endelig en kommentar nederst på siden, så listen over hvilke streamingtjenester der virker på Apple TV kan blive opdateret og holdt ajour.