Nyt i OS X Yosemite er Continuity-funktionerne, der skal gøre det nemmere at arbejde på tværs af sine iOS-enheder og ens Mac. Eksempelvis ved at man kan foretage og modtage telefonopkald via alle end enheder, eller at man kan starte et stykke arbejde på én enhed og afslutte det på en anden.

Desværre er det ikke alle Mac's der understøtter Continuity fuldt ud. Det kræver at computeren har en bestemt type BlueTooth, hvilket kun nyere Mac's har. I praksisk vil det sige, at Mac's ældre end midten af 2012 ikke understøtter Continuity ud af boksen.

Der findes dog et såkaldt "Continuity Activation Tool" til OS X Yosemite, der gør at flere ældre Mac's alligevel kan få aktiveret Continuity. MacBook Air's og Mac mini til bage fra 2011 kan med værktøjet således få aktiveret understøttelse af Continuity, til trods for at Apple ikke officielt understøtter de pågældende computere. I andre tilfælde kræver det dog en opgradering af det trådløse netværkskort i computeren eller som noget nyt en BlueTooth 4.0-dongle for at fungere.

Man skal dog være opmærksom på, at det er en uofficiel understøttelse, og at ikke al hardware fungerer med værktøjet. Det anbefales derfor, at man nøje gennemgår noterne til softwaren, så man ikke får købt en dongle eller et netkort, der ikke virker.

Du finder "Continuity Activation Tool" på github, hvor der også er vejledning til installering.

Scroll ned for at se kommentarer

CleanMyMac X

Skal din Mac i topform?

Optimer og vedligehold din Mac med CleanMyMac X. Appen scanner alle afkroge af dit system efter junk der kan slettes og overvåger din Macs helbred. Pengene er godt givet ud for at få en Mac, der altid er i topform.