I sommers skrev vi om årets måske dummeste gadget, "The DUO". Et gammeldags ur med en urrem, som man kan koble sit Apple Watch på. Det vil sige, at man har en urrem, så der på oversiden af håndleddet sidder et almindeligt ur, og på undersiden af håndleddet et Apple Watch.

Nu får "The DUO" kamp til stregen. EmojiWorks har nemlig lanceret et fysisk emoji-tastatur til iOS og Mac, som de hævder gør det 10 gange hurtigere at skrive emojis sammenlignet med andre tastaturer. Tasturet ligner et almindeligt tastatur, men udover bogstaver har hver tast påtrykt en eller flere emoji-symboler. Alle de kendte og elskede er med: Thumbs up, en taco-ska, en enhjørning med flere. Smag lidt på det. Nu kan du skrive en enhjørning 10 gange hurtigere end du plejer. Til gengæld er der også emojis, der mangler. Hvor taco altså er go er burrito no go.

For at det ikke skal være løgn lanceres hele tre forskellige tastaturer. Der er standard-udgaven til $80 med 47 emojis. Så er der Plus-udgaven med 94 emojis til $90. Sidst men ikke mindst er der Pro-udgaven for de hårde hunde til $100. Her får man mere end 120 emojis at vælge mellem. De to dyreste modeller kommer deusden med skin tone modifiers, det vil sige mulighed for at ændre hudfarven på ansigterne.

Tastaturerne kan bestilles fra i dag på emojiworks.co, hvor du også kan læse mere.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.