Ring Doorbell 3 er en WiFi-ringeklokke med indbygget kamera. Det vil sige at du får mulighed for at se og tale med dine besøgende via din smartphone inden du lukker døren op. Selv hvis du ikke er hjemme, får du besked på telefonen, hvis nogen ringer på. Du kan i Ring-appen med det samme se live video af vedkommende uanset hvor i verden du befinder dig (og der er netadgang). Selv hvis vedkommende ikke ringer på, men lusker rundt ved huset, får du et besked. Enheden har nemlig også indbygget bevægelsessensor der aktiverer kameraet.

Du kan koble alle de smartphones og tablets til Ring Doorbell 3 som du ønsker. Når der er besøgende vil dørklokken ringe på alle dine tilsluttede enheder på en gang. Ønsker du at Ring Doorbell 3 skal ringe som en almindelig dørklokke kan du tilkøbe Ring Chime, som er en indendørs trådløs klokke, som sættes direkte i stikkontakten. Den fungerer samtidig som forstærker af dørklokkens trådløse signal, så den kan også være en god ide, hvis døren er placeret et sted langt fra dit Wi-Fi-spot.

Kameraet i Ring Doorbell 3 optager i 1.080p HD og fungerer også om natten. Det hele kan gemmes i skyen, hvis du ønsker det. Video-funktionalitet kræver dog et abonnement til omkring 200 kroner per år.

I forhold til version 2 af Doorbell er det i version 3 blevet muligt at justere størrelsen på den zone, som bevægelsesdetektoren holder øje med. Det er smart, hvis man bor tæt på en gade med høj trafik. Så slipper man for at alle der bare går forbi sætter gang i systemet.

Kompatibel med andet udstyr

Ring Doorbell 3 kan enten køre på batteridrift, hvor den holder op til et år før batteriet skal lades op igen eller du kan købe en strømforsyning. Den grå frontpladen på billedet øverst kan udskiftes til en medfølgende frontplader i sort.

Ring Doorbell 3 er IFTTT-kompatibel. Det vil sige at den kan integrere med andre IFTTT-produkter som Philips Hue så lyset i entreen tændes, når der ringes på, eller lyset i hele huset tænder når bevægelsessensoren registrerer aktivitet. Kun fantasien sætter grænser med IFTTT.

Ring Doorbell 3 er nem at montere uden brug af specialværktøj.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.