Sonoff Basic er et Wi-Fi-relæ, som du kan bruge til at tænde og slukke for strømmen med via din iPhone. Du kobler simpelthen bare enheden på det apparat du vil kunne styre og klarer resten via din iPhone (eller Android, hvis du skulle have sådan en). En fjernstyret kontakt kunne man også kalde det.

Sonoff Basic kan altså bruges til at gøre alle dine gamle apparater smarte. Det kunne være en varmeovn, lyset i garagen, vandingsanlægget i drivhuset eller kaffemaskinen. Du behøver ikke købe helt nye apparater, men kan bruge dem du har og bare koble dem sammen med Sonoff Basic.

Det hele styres som sagt fra iPhonen og du kan også sættes timere så du for eksempel har frisk kogt vand når du står op om morgenen og så videre. Har du flere enheder kan du koble dem sammen i scener, så du for eksempel tænder alle udendørs lamper som ben gruppe. Du ka også gøre det endnu mere avanceret og lade temperaturen eller luftfugtigheden være det der tricker Sonoff Basic. For an gangs skyld er vendingen "det er kun fantasien der sætter grænsen" passende. Det er nemlig virkelig uendelige muligheder. Dog kan der maksimalt trækkes 10A svarende til 2.300W per switch.

Det bedste af det hele er at Sonoff Basic er til at betale. Den koster kun lidt under en 100-krone. Jeg har fundet Sonoff Basic hos Mackabler.dk (link). Der findes andre enheder fra Sonos, som du kan koble på systemet, for eksempel temperaturstyrede relæer.

Artiklen indeholder affiliate-links.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.