Withings BPM Connect er en blodtryksmåler til iPhonen. Den har et superlækkert design og en enkel og overskuelig brugergrænsefalde, der må tiltale enhver Apple-bruger. Den kan i bund og grund hverken mere eller mindre end manuelle blodtryksmålere til 300 kroner, men tror man på at det at omgive sig med lækre ting frem får discountløsninger, er honning for sjælen, kan det ikke udelukkes, at det alligevel har et positivt resultat. Selvfølgelig ikke i den enkelte måling, men som en konsekvens af mindre stres.

Alt sker helt automatisk, når man forbinder enheden med iPhonen. Appen åbner og når man er klar trykker man på en knap. Blodtryksmåleren gør sit arbejde og gemmer resultatet i loggen, så man nemt kan følge med i målingerne over tid. Masser af lækre grafer og så videre. En rigtig god metode til at se tendenser i målingerne med, da der altid vil være tilfældige udsving. Så selvom basisfunktionaliteten er identisk med en tilsvarende måler til det halve, så trækker iPhonen igen fra på overskueligheden og brugervenligheden.

Skal man absolut måle sit blodtryk, hvorfor så ikke gøre det med stil? Når man samtidig får tallene, som det hele jo drejer sig om, serveret lækkert og overskueligt, så er der næsten ikke noget at betænke sig på.

Withings BPM Connect smart blodtryksmåler med Wi-Fi kan bruges med iPhone 6S og nyere. Den koster 789 kroner med fri forsendelse hos Apple.dk (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.