LIFX lancerer en ny smartpære med infrarødt lys, der kan forbedre nattesynet i dit overvågningssystem. Pæren hedder "LIFX +" og kommer med samme funktionalitet som LIFX's normale pærer. Det vil sige at den kan skifte farve, styres via HomeKit på iPhonen og så videre Bare med den tilføjelse at den også kan lyse med IR-lys.

Pæren kan altså bruges helt som normalt, men efter solnedgang begynder den automatisk at udsende infrarødt lys når man slukker for den. IR-lys er usynligt for mennesker, men kan ses af kameraer, der derved kan lave bedre natoptagelser. Lysstyrken kan reguleres løbende og det infrarøde lys kan også slås helt fra, hvis man ønsker det.

LIFX har været på markedet med deres serie af wi-fi-aktiverede LED-pærer siden 2014. De adskiller sig fra lignende produkter ved, at man ikke behøver en hub for at komme i gang, da LIFX pærer har indbygget Wi-Fi og kan forbindes direkte via appen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.