FridgeCam er et trådløst kamera til installering i dit køleskab - indvendigt vel at mærke. Med den tilhørende app kan du herefter holde øje med hvad du har i køleskabet når du eksempelvis står i et supermarked og tænker over om du nu har mere mælk. Hver gang døren i køleskabet bliver åbnet, får du tilsendt et foto og er derfor altid opdateret. Vi er nok i kategorien "first world problems" her, men intet problem er så småt at det skal ignoreres, hvis der kan findes en smart løsning, der gør hverdagen lidt nemmere

Og FridgeCam virker faktisk til at være en ret smart ting. Du kan ikke bare se din mad på farten, det kan også hjælpe til med at foreslå opskrifter ud fra hvilken mad du har samt holde styr på holdbarhedsdatoer. Hvordan det virker rent teknisk har jeg ingen ide om, men FridgeCam skulle altså kunne holde styr på de enkelte varer i køleskabet og sende en advarsel til din iPhone, når en vare er tæt på udløbsdatoen. Derudover byder FridgeCam på en masse andre smarte funktioner til dit køleskab.

Jeg har ikke selv testet eller prøvet FridgeCam, så jeg kan ikke sige noget om, hvor godt det virker. Jeg faldt bare over det og synes det var en omtale værd.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.