FridgeCam er verdens første trådløs kamera til installering i et køleskab - indvendigt vel at mærke. Med den tilhørende app kan du herefter holde øje med hvad du har i køleskabet når du eksempelvis står i et supermarked og tænker over om du nu har mere mælk. Hver gang døren i køleskabet bliver åbnet, får du tilsendt et foto og er derfor altid opdateret. Vi er nok i kategorien "first world problems" her, men intet problem er så småt at det skal ignoreres, hvis der kan findes en smart løsning.

Og FridgeCam er faktisk ret smart. Du kan ikke bare se din mad på farten, det kan også hjælpe til med at foreslå opskrifter ud fra hvilken mad du har samt holde styr på holdbarhedsdatoer. Hvordan det virker rent teknisk har jeg ingen ide om, men FridgeCam skulle altså kunne holde styr på den enkelte varer i køleskabet og sende en advarsel til din iPhone, når en vare er tæt på udløbsdatoen. Derudover byder FridgeCam på en masse andre smarte funktioner til dit køleskab.

FridgeCam koster £99. Du kan læse mere og bestille her: smarter.am/fridgecam/

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.