Med et nyt stykke tilbehør, kan man låse sin dør med en iPhone. Selskabet bag er danske Danalock, der har udviklet poly-control, et stykke hardware, man monterer på den indvendige lås. Hardwaren indeholder en motor, der kan dreje låsen op eller i. Via BlueTooth kan man så bruge eksempelvis sin iPhone til at låse døren med. Løsningen eftermonteres på ens eksisterende lås. Noget man selv kan klare på 5-10 minutter lover firmaet. Det gør det nemt og billigt.

Danalock skriver at det passe til alle låsesystemer, men umiddelbart har jeg svært ved at se at det virker på døre, hvor man skal presse håndtaget op, før man kan låse.

Ud over simpel låsning/oplåsning indeholder systemet selvfølgelig mulighed for logning af låsninger, mulighed for at give midlertidig adgang til andre enheder, samt mulighed for tidsstyret lås. Det sidste er i sig selv ganske smart.

Hardwaren kommer i flere forskellige typer alt efter hvilen lås man har, og hvilket design man ønsker. Da det er eftermontering, er prisen helt i bund. Helt ned til $99 ekskl. moms. I modsætning til flere af de andre låsesystemer vi tidligere har set, er Danalocks i handlen nu og kan leveres inden for et par dage,

Læs mere på: www.poly-control.com

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.