Uanset om du løber rundt på fodboldbanen, svinger tennisketsjeren eller tager en runde gold i weekenden kan du drage fordel af ny teknologi for at forbedre dit spil. Det handler om adgang til præcise data, så du kan se hvor du har potentiale for forbedringer. Og hvem vil ikke gerne blive bedre - uanset hvilket niveau man er på i forvejen? Jeg har funder tre forskellige sensorer der via tilhørende apps leverer varen og er nemme at komme i gange med at bruge.

Du kan for eksempel se hvor langt du slår golfkuglen, hvor mange baghåndsslag du slår på tennisbanen eller hvor mange gange du sparker til fodbolden.

Det er bare med at komme i gang.

Fodbold: Zepp Play Soccer

Zepp Play Soccer er en sensor du placerer i din fodboldstrømpe. Den registrerer vigtig statistik på banen som samlet antal spark, spurter, distance og maks. hastighed. Du får en rapport over spillet i realtid og teknologien bruger auto-klip-teknologi til automatisk at generere en video med højdepunkterne fra de vigtigste spilsituationer. Du får med andre ord et samlet overblik over dine præstationer på fodboldbanen.

Det hele kan foregå live, så venner og familie eller din træner kan følge din kamp i realtid. Er i flere på holdet der bruger Zepp Play Soccer kan i nemt kombinere data og videoer fra flere spillere for at lave et kampresume for hele holdet.

Kan købes hos Apple for 889 kr (Opdatering: Udgået.).

Golf: Arccos Driver Performance Tracking System

Arccos Driver er et system til golfspillere. Det registrering dine slag og konkurrence i realtid. Systemet indsamler og giver dig data om slaglængden fra tee’en, fairway-slag og meget mere, mens du spiller. Du kan se data på din iPhone eller endnu smartere på dit Apple Watch. Du behøver med andre ord bare at løfte hånden for at se din statistik over længde og præcision for hvert slag og hver runde. Systemet kan skelne mellem øveslag og rigtige slag.

Ud over data leverer systemet et slags spil, hvor du får personlige udfordringer til fairway-slag eller kan konkurrere med dine medspillere eller venner.

For at komme i gang skal du montere sensoren for enden af håndtaget på din golfkølle. Det skulle virke med alle typer køller og sensoren vejer under 12 gram. Sensoren pares herefter med din iPhone.

Kan købes hos Apple for 669 kr (Opdatering: Udgået.).

Tennis: Zepp Tennis 2 Swing Analyser

Zepp tilbyder et træningssystem med en bevægelsessensor der kan hjælpe dig med at registrere og analysere din indsats på tennisbanen. Sensoren sættes fast på grebet af din tennisketsjer og så er der bare med at komme i gang. Data sendes trådløst data til din iPhone eller iPad via Bluetooth

Via den tilhørende iOS-app kan du registrere og analysere din indsats på banen. Zepp-sensoren registrerer slagtype (serv, forhånd, baghånd, smash), kraft, spin (topspin, slice, flad), din samlede tid på banen, og hvor længe du er aktiv (returneringer eller pointspil).

Zepp Tennis 2 er en videreudvikling af den populære første generation af produktet. Dit er blevet bedre og markant billigere.

Med Zepp Tennis får du altså et godt statistisk værktøj der giver mulighed for at vurdere dit spil fra nye vinkler. Det afslører, hvad du gør godt, hvad du skal arbejde med, og hvordan du bliver bedre.

Kan købes hos Apple for 639 kr (Opdatering: Udgået.).

Artiklen er opdateret i november 2017.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.