I dag er det ikke længere super unikt at have en iPhone. Alle har en, og da iPhonen kommer i en begrænset antal forskellige modeller, skiller man sig ikke ligefrem ud fra mængden med sin iPhone.

Man kunne selvfølgelig købet et unikt cover til den. Man kunne måske endda ligefrem købe en Samsung-telefon, hvis man rigtig vil skille sig ud. Men på den anden side, så sender det måske alligvel de forkerte signaler. Hvad nu hvis man nu gerne stadig vil se smart ud, og virke fremme i skoene? Så duer Samsung-mobilen selvfølgelig ikke.

Løsningen er at få en iPhone i en helt unik farve. Det tilbyder Apple som bekendt ikke, så derfor må man tage sagen i egen hånd. Det er præcis det, du kan få en smagsprøve på i videoen ovenfor. Den guider dig hele vejen igennem processen, så du hjemme ved køkkenbordet kan skifte farve på din iPhone

Det er faktisk super nemt, og så du vil med garanti skille dig ud fra mængden bagefter. Ikke på den kiksede Samsung-agtige måde, men på en måde du kan være bekendt at vise frem - også til de lidt mere formelle begivenheder, hvor Android-telefoner falder igennem. Se med ovenfor og bliv meget klogere.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.