ONX.DK er Danmarks nye site med nyheder, anmeldelser, tips & tricks m.m. om Apple og Apples produkter. Her vi du altid kunne finde det sidste nye og de bedste tips samt de skarpeste meninger.

ONX er en fusion af de fire sider iPhoneguide, iPadguide, iMacguide og atvGuide, der har eksisteret siden efteråret 2007. Der er altså styr på konceptet og kompetencerne. ONX er ikke en side der lukker om tre uger, hvilket ellers nærmest er blevet reglen, når en ny Apple-side skyder op på dansk. Vi har været her i snart otte år, og planen er at blive ved.

iPhoneguide og de tre andre sider har nydt stor succes. Vi har bragt tusindevis af artikler, og antallet af kommentarer og debatindlæg fra læserne har passeret 100.000. Efterhånden var det dog blevet en hæmsko for den videre udvikling at forsætte med særskilte sider. Indholdet blev spredt for meget, og der var for meget vedligeholdelse på fire parallelle systemer. Desuden er det skruen uden ende i takt med at Apple lancerer nye produkter. Apple Watch-guide, Apple Car-guide og så videre. I dag hvor Apple er blevet mainstream, giver det mere mening at samle trådene, da de fleste efterhånden har hele pakken af Apple-produkter i hjemmet.

Bedre mulighed for udvikling

Jeg har derfor arbejdet i rigtig lang tid med at få lavet et nyt og mere tidssvarende design. Resultatet sider du og kigger på lige nu. Det er selvfølgelig ikke perfekt, men det er bedre og giver flere muligheder for udvikling end det gamle design. Ikke midst er det responsivt, det vil sige at det tilpasser sit automatisk til din enheds skærmstørrelse. Førhen kørte vi med to forskellige designs til mobil og ikke-mobil.

Jeg er som sagt klar over, at tingene ikke er perfekte. Falder du over noget der virker underligt, billeder der mangler og så videre, så læg en kommentar, så jeg kan få rettet fejlene. Men husk også at alt nyt kræver tilvænning. Drejer din henvendelse ikke om deciderede fejl, men om utilfredshed, så modtager vi selvfølgelig også dette. Men giv det lige et par dage til at falde på plads, inden du farer i blækhuset - måske er det en god forklaring på hvorfor tingene er som de er.

Spred ordet

Den nye side vil give en bedre produkt, og masser af nye muligheder, som der langsomt vil blive åbnet for over tid. Ikke mindst vi det give mere tid til det væsentlige, nemlig at have fingeren på pulsen og skrive en masser gode artikler om Apples produkter.

Det er altid en risiko, når man lancerer et nyt domæne. Man er ukendt for alle - ikke mindst Google. Jeg vil derfor blive taknemmelig for al den hjælp jeg kan få fra jer læsere med at få spredt ordet om onx.dk. Brug Facebook, Twitter, Instagram, fortæl jeres venner om siden og så videre. Få folk til at linke tilbage til http://onx.dk. Jo mere omtale og jo flere links, desto hurtigere lærer folk og Google, at det fremover er på onx.dk, at det sker. På forhånd tak.

Hjertelig velkommen.

Martin Wolsing, Redaktør

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.