I USA er dagen efter juleaften, altså juledag, den dag på året, hvor der bliver aktiveret flest nye telefoner. Ingen andre dage bliver der aktiveret så mange nye telefoner som juledag. Det skyldes selvfølgelig, at telefoner er en populær julegave i USA.

Antallet der bliver aktiveret juledag overgår altså også antallet der bliver aktiveret i dagene efter Apples iPhone-lanceringer. Apple har dog ingen grund til at være i dårligt humør af den grund. Tværtimod. For de ni telefoner, der bliver aktiveret flest af juledag, er nemlig iPhones. Først på 10. pladsen kommer der en telefon fra en anden producent. Tallene kommer fra Flurry Analytics.

Her er top 10-listen

  1. iPhone 11
  2. iPhone XR
  3. iPhone 12 Pro Max
  4. iPhone 12
  5. iPhone 11 Pro Max
  6. iPhone SE
  7. iPhone 12 Pro
  8. iPhone 8 Plus
  9. iPhone 8
  10. LG K30

Som det kan ses er det faktisk to relativt budgetvenlige iPhones, der ligger helt i top. De helt nye topmodeller er dog godt med og kommer lige efter. Nu viser en topliste jo kun placeringen og ikke de eksakte tal, men iPhone 11 er langt foran, mens det bliver mere ligeligt blandt de resterende.

Ifølge Flurry afviger den relative fordeling juledag ikke ret meget fra en hver anden dag på året. Dog er der en tendens til at netop de budgetvenlige iPhone har været lidt mere populære end de plejer at være til jul, og generelt er blev der i denne jul aktiveret 23% færre telefoner end sidste jul.

En bemærkelsesværdig ting er at iPhone 12 mini er helt fraværende fra listen. Den er jo Apples billigste af de nye telefoner, men åbenbart appelerer den ikke tilstrækkeligt til amerikanerne.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.