En af de mere efterspurgte funktioner på Apple Watch er muligheden for at installere nye urskiver. Det kan i øjeblikket ikke lade sig gøre. Det er kun Apple der kan tilføje nye urskiver og så kan man som bruger modificere dem i større eller mindre grad. Helt nye urskiver som udviklere skulle have lyst til at kreere og sælge er i øjeblikket ikke en mulighed. Formodentligt fordi Apple ønsker kontrol med hvordan urørt tager sig ud.

Noget tyder dog på at det ændrer sig inden længe. I hvert fald er der blevet fundet kode i watchOS 4.3.1 der indikerer at det bliver muligt. Helt bestemt er koden fundet i det såkaldte NanoTimeKit-framework, der står for urskiverne. Der er blevet implementeret noget kode der tydeligvis er henvendt til tredjeparts udskriver. I koden er der blandt en placeholder log-meddlelse med ordlyden: "This is where the 3rd party face config bundle generation would happen". Altså en slags note til udviklerne selv om, at det er på dette sted i koden at understøttelsen af tredjeparts udskriver kommer til at foregå. Da det kun er en note, er det også tydeligt at funktionen endnu ikke er implementeret, men at det er noget Apple har planer om - eller har haft planer om. Mest sandsynligt er det nok, at funktionaliteten er på vej, snarere end at det er noget kode Apple har glemt at fjerne.

Specielt vil det være interessant, hvis Apple ligefrem laver en app så man selv kan designe sine urskiver fra grunden, så det ikke kun er udviklere der kan.