The Magic Charger er en trådløs oplader til Apples Magic Mouse. Med trådløs skal forstås det, at man bare stiller musen på laderen, som herefter oplader batterierne i musen. Der lyder som hokus-pokus, men den er god nok. Princippet er det samme man for eksempel anvender til elektriske tandbørster. Det kaldes induktion og det fungerer ved at en spole i opladeren danner et magnetfelt, som en spole i batteriet omdanner til strøm. Det kræver selvfølgelig nogle specielle batterier for at virke og de følger da også med i pakken.

Fordelen er, at man herefter ikke behøver skifte batterier i sin mus, men kan lade dem mens de sidder i. Effektiviteten er dog ikke så god som i en almindelig oplader, men da musen så at sige lades hver gang, den ikke er i brug, betyder dette ikke det helt store.

Alt i alt, at det en ret smart løsning og i USA er prisen så lav som $49, så man kan da kun håbe på, at produktet kommer til Danmark også.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.