Apples nye iPhone X er på magasinet Times liste over de 25 bedste opfindelser i 2017. Time rangerer ikke opfindelserne indbyrdes, så hvilken af dem der er dén bedste vides ikke.

iPhone X kaldes af Time for "en smartere smartphone". Den har det mest radikale designskift siden den originale iPhone med skærm til kant og hjem-knappen der er forsvundet. Derudover introducerer den næste generation af biometrisk autentifikation via Face ID. Ifølge Apples Senior vice president of hardware engineering, Dan Riccio, er iPhone X i virkeligheden den iPhone Apple har villet lave siden dag et.

På listen findes også elevatorer der ikke bare kører op og ned, en smart kaffekop, 3D printede sko og makeup til forskellige hudfarver. Og ikke midst..... vent på det ... Fidget Spinnereren selvfølgelig. Ja, iPhone X er virkelig kommet i fornemt selskab. Listen skal vist ikke tages alt for seriøst, mere en kærlighedserklæring fra Time til nogle af de nye ting de er begyndt at holde af i løbet af året. Det er ikke årets største opfindelser men de bedste.

Hvad mener du?

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.