Apples årlige studiekampagne, hvor du kan få et gratis sæt AirPods med, når du køber en kvalificeret Mac eller iPad, er nu blevet skudt gang. Kampagnen slutter den 11. oktober 2021. Bemærk, at du som studerende samtidig får den almindelige studierabat når du køber en Mac selvom du benytter dette tilbud. Du får med andre ord både studierabat og et sæt hovedtelefoner med i købet. Bruger du mit link nedenfor støtter du samtidig Onx, når du handler. Ikke ringe.

Køb en Mac eller iPad og få gratis AirPods

Når du køber en kvalificeret Mac eller iPad til studiebrug giver Apple et par AirPods med standard opladningsetui hovedtelefoner med i købet. Vil du hellere have AirPods Pro eller dem med trådløs opladning, kan det også lade sig gøre, så skal du bare betale differencen mellem de regulære AirPods og dem du ønsker i stedet.

Kampagnen omfatter et par medfølgende AirPods-hovedtelefoner ved køb af en kampagne-Mac eller -iPad til studiebrug samt særlige studiepriser på kvalificerede Mac-computere, iPad-enheder, AppleCare, udvalgt tilbehør og tjenester.

Ser her om du kan benytte tilbuddet

Kampagnen gælder for alle ansatte på en offentlig eller privat uddannelsesinstitution i Danmark, studerende på videregående uddannelsesinstitutioner samt forældre til studerende på videregående uddannelsesinstitutioner, der køber ind på vegne af deres børn.

De præcise vilkår og betingelser for kampagnen kan du finde på Apples hjemmeside via linket herunder.

Du finder Apples studiekampagne her: Apple Studiestart 2021

Linket til Apples studiestartkampagne er et annoncelink, hvor Onx får en mindre betaling fra Apple, når der handles. Apple har ikke haft indflydelse på indholdet af denne artikel og produkterne bliver ikke dyrere for dig. Tak for støtten.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.