Efter to et halvt år ude kulden kan man nu igen bruge Spotifys webafspiller i Safari. Tilbage i september 2017 fjernede Spotify muligheden for at logge ind og høre musik i Safari. Har man alligevel forsøgt, er man blevet mødt af en besked om at bruge en anden browser eller at downloade Spotifys Mac-app.

Det er aldrig rigtigt kommet frem hvad problemet har været, men flere har spekuleret i at det drejer sig om at Apple har afvist at tillade et særligt browser-plugin af sikkerhedsmæssige årsager. Uanset hvad, ser problemet Ruud til at være løst. I hvert fald har Spotify nu tilføjet Safari på listen over understøttede browsere som også tæller Chrome, Firefox, Edge og Opera.

Der er særligt situationer, hvor man ikke har tilladelse til at installere Spotify-appen på sin Mac, at det er relevant at bruge sin browser. Det kunne være på ens arbejdsplads.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.