Noget tyder på at Spotify har planer om at lancere en højttaler i eget navn. Formodentligt i stil med Apples HomePod og de andre nye smarthøjttalere der er på markedet.

Allerede sidste forår søgte Spotify efter ingeniører og i en række nye jobopslag leder Spotify efter en række forskellige folk relateret til hardware. Spotify skriver direkte i jobopslaget at de er på vej med deres første fysiske produkt. Uden dog at specificere det nærmere. Det kunne være hovedtelefoner eller en anden type forbundet enhed, men mest sandsynligt er det at der er tale om en regulær smarthøjttaler. Eller eventuelt en form for enhed ala Apple TV eller Chrome Cast, så man kan streame direkte til en tilsluttet højttaler efter eget valg,

At lancere en højttaler virker oplagt for Spotify, der dermed kan komme ud til deres mere end 100 millioner abonnenter på deres musiktjeneste. I dag taber Spotify kæmpe summer på musiktjenesten, hvilket et fysisk produkt måske kan være med til at lave om på.

Ud fra ordlyden i jobopslagene går der nok en rum tid før Spotify er klar met et produkt. Det de skal bruge folk til er nemlig at opbygge logistikkæde og at få hele organisationen op at køre.

Scroll ned for at se kommentarer