I går åbnede Apple deres fysiske butik nummer 512. Den ligger i Singapore. Og hvad så, tænker du måske. Hvis ONX skulle omtale åbningen af alle nye Apple Stores kunne vi, jo ikke lave andet. Men Apple Marina Bay Sands, som den nye butik hedder, er ikke en helt almindelig butik. Den er faktisk en af de mest spektakulære Apple-butikker i hele verden.

Butikken ligger som en oplyst lanterne ude i vandet ud for Singapores havnefront, og har form som en gigantisk kuppel. Den er opdelt i tre dele. Den første del er broen fra havnekajen og ud til kuplen. Anden del er kuplen, hvor der yderst er 10 træer og 10 borde med Apples produkter. Modsat indgangen er der en kæmpe stor videovæg og siddepladser, til når Apple holder workshops etc. Tredje del er en smal underetage, hvor der ligeledes er borde med Apple-produkter. Fra underetagen er der udgang til Marina Bay Sands indkøbscenter som Apples butikker en del af til trods for placeringen ude i vandet.

Butikken i Marina Bay Sands er Apples tredje i Singapore. Den første åbnede i 2017 på Orchard Road.

Fra Apple Marina Bay Sands.

Der er desværre intet nyt om Apples planer for butiksåbninger i Danmark. Efter nogle forholdsvis konkrete rygter for nogle år siden, er det gået i sig selv igen.