I år skulle der være afholdt OL i den japanske hovedstad Tokyo. Det er på grund af Corona-situationen dog blev et udskudt til næste år. Det har efterladt mange virksomheder med mere eller mindre ubrugelige OL-brandede produkter. Blandt andet Apple, der ifølge et nyt læk, havde planlagte at lancere en serie OL-urremme til Apple Watch af typen Sports Loop.

Twitter-kontoen L0vetodream har lækket billeder af to af disse urremme. Den ene er for værtslandet Japan, den anden for Danmark. Remmene er designet til at matche landets flag og har derudover en indskrift på indersiden med landet engelske forkortelse. I vores tilfælde er remmen ikke overraskede rød og hvid og bærer indskriften DEN".

Apple gjorde noget lignende under OL i Rio de Janeiro i Brasilien i 2016. Her blev der lanceret 14 vævede nylonremme for blandt andet USA, Frankrig og Kina. Danmark havde ikke en urrem den gang. Det har vi så denne gang, hvis OL i Tokyo da ikke bliver helt aflyst. Om det er et tegn på, at Apple udvider til flere lande, eller bare skifter ud, er umuligt at sige. Der er heller ikke til at vide om remmene kommer i regulært salg. Under OL i 2016 kunnet de særlige urremme kun købes i en enkelt Apple-butik i selve Rio. Prisen var $49.