Dansk Supermarked tester nu trådløse mobilbetalinger i foreløbigt fem Føtex-butikker. Bliver det en succes vil Dansk Supermarked udbrede løsningen til alle deres 566 butikker. Mobilbetalingsløsningen er baseret på Danske Banks MobilPay. Det oplyser de to partnere i en fælles pressemeddelelse.

Mobiltelefonen skal kommunikere direkte med kasseapparatet via NFC eller Bluetooth fremfor et mobilnummer, som den nuværende løsning benytter sig af, når man vil overføre penge. For Android- og Windows-brugere vil kommunikationen ske via NFC, mens iPhone-brugere vil benytte Bluetooth.

Direktør for e-commerce og digital ved Dansk Supermarked, Kenneth Nielsen, forventer, at fem procent af de 200 millioner betalinger, der foretages om året i Dansk Supermarkeds butikker, i løbet af et år vil blive foretaget med mobiltelefonen.

Den første butik med den nye muligheder er Føtex i Storcenter Nord i Aarhus, hvorefter yderligere fire varehuse i næste måned vil blive inkluderet i forsøget.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.