Samsung har annonceret at de har udviklet en smartphoneskærm der ikke kan gå i stykker. Skærmen er certificeret af Underwriters Laboratory (UL), der er en officiel testpartner for U.S. Department of Labor.

UL har testet skærmen ved at tabe den 26 gange fra 1,2 meters højde uden at den har fået nogle skader på hverken fronten, siden eller hjørnerne. Den er også blevet udsat for høje temperaturer og ifølge Samsung har den også klaret et tab fra 1,8 meter uden nogle synlige tegn på skader. Testen er den samme som U.S. Department of Defense bruger på det udstyr der skal godkendes til militært brug.

Ifølge Samsung er skærmen af OLED-typen men de benytter et nyt materiale i stedet for glas til at dække selve skærmen med. Det er ikke bare stærkere men også lettere og hårdere. Skærmen er udviklet til brug i smartphones men de vil sikkert også kunne bruges i andre produkter såsom computere, biler og håndholdte spillekonsoller.

Om en til to uger forventes Samsung at løfte sløret for Galaxy Note 9 så det kunne meget vel tænkes, at den vil få den nye skærm. Da Samsung også leverer OLED-skærme til iPhonen er det heller ikke utænkeligt at Apple vil benytte den nye type skærm.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.