Har du ligesom os andre gået og ventet på den nye Samsung Galaxy Z Fold4 eller Galaxy Z Flip4? Så behøver du ikke vente længere. De er nemlig udkommet i dag, og her kan du læse lidt om, hvad de kan. De nye, smarte flip-phones er lige ankommet, og de har været et hit, siden Samsung lancerede Galaxy Z Flip3, der blev revet af hylderne og har genereret flere millioner i salg.

Samsung Galaxy Z Fold4 er et veldesignet og teknisk mesterværk

I dag har Samsung lanceret deres to længe ventede telefoner, og lad os starte med Samsung Galaxy Z Fold4, der har en lækker æstetik over sig. Det tekniske følger trop med en 7,6-tommer Dynamic AMOLED-skærm med en opdateringshastighed på 120 Hz og en sekundær 6,2-tommer DynamicAMOLED-skærm med samme opdateringshastighed. Billedet er klart og skarpt, og det gør Z Fold4 fantastisk til alt det tekniske. 

Knivskarp, høj opløsning og Snapdragon 8+ processer!

Du kommer ikke til at mangle noget med den nye Samsung Galaxy Z Fold4, da den har en Qualcomm Snapdragon 8+ Gen. 1 processer. Den kører fantastisk hurtigt og kan sagtens klare, at man multitasker på den. Når det gælder det tekniske i telefonen, slår den de fleste almindelige computere, da den har hele 12 GB ram tilgængelig, hvilket betyder, at den fysiske hukommelse er mere end rigelig. 

Samsung Galaxy Z Flip4 præsenterer et design i verdensklasse

Hvis du er mere til Samsung Galaxy Z Flip4 modellen, som også er udkommet i dag, skal du bestemt ikke skrue forventningerne ned. Den har nemlig også to AMOLED-skærme med 120 Hz og høj opløsning. Den kan fås i flere udgaver, hvor du kan vælge mellem 128 GB og 256 GB og 4 forskellige farver, så du kan få en Z Flip4, der matcher dit behov.

Med en Samsung Galaxy Z Flip4 får du mere computerkraft end de fleste computere. Det er sådan set uanset, om du vælger modellen med mange eller få ram. De fleste stærke computere har ofte 8GB ram, og det kan du altså få pakket ned i lommen i et elegant design, der er funktionelt og praktisk. 

Kameraet på Samsung Galaxy Z Flip4 er i høj klasse, da du får to bagkameraer, hhv. et ultravidvinkel på 12 MP og et vidvikel på 12 MP med mulighed for at tage panorama-billeder i verdensklasse. Selvfølgelig er stellet lavet af overfladebehandlet aluminium, som beskytter mod ridser og slag, hvilket gør telefonen til en perfekt løsning for enhver. 

Det er utroligt, hvad Samsung kan formå at proppe i en telefon, der ikke fylder noget. Der er et kompas, barometer, gyro, accelerometer og meget andet i Samsung Galaxy Z Flip4, som du kan bruge til diverse apps, hvis du f.eks. vil måle hastigheder eller andet. 

Samsung Galaxy Z Flip4 kører selvfølgelig på Android 12-styresystemet, så hvis du har haft en Samsung-telefon før, kender du allerede til det intuitive og smarte UI, som gør det utroligt nemt at navigere rundt på telefonen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.