Samsung er begyndt produktionen af skærme til de kommende iPhone 13 Pro-modeller. De bliver af LTPO-typen og vil understøtte en opdateringsfrekvens på 120 Hz, hvor alle de nuværende iPhone 12-modeller kun understøtter 60 Hz. Samtidig er LG begyndt at producere skærme til de regulære iPhone 12-modeller. De er af LTPS-typen. Det skriver The Elec.

Både LTPO og LTPS er OLED-skærme, men der er mindre forskelle i deres opbygning. LTPS er den traditionelle slags, mens LTPO er en særlig avanceret type, som Apple har opfundet og har patent på. LTPO er bedre og bruger mindre energi end LTPS.

Produktionen af skærme til årets iPhones er startet en hel måned tidligere end den gjorde sidste år, hvor corona-situationen forsinkede udviklingen og produktionsstart. Sidste år blev introduktionen af iPhone 12 da også forsinket nogle uger. I år ser det ikke ud til, at der er forsinkelser.

Apropos skærme så forventes det, at skærmhakket i iPhone 13 bliver en smule mindre end i iPhone 12. Billedet øverst skulle vise forskellen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.