Teleselskabet 3 har endnu engang sendt mig top 10-listen over deres mest solgte mobiltelefoner. Denne gang for august. Alt er helt som det plejer. Apples iPhone dominerer med fem telefoner på listen herunder de tre øverste.

Denne gang er det telefonen på billedet øverst der ligger nummer et, nemlig Apples flagskib iPhone X. Den er efterfulgt af iPhone 8 og den altid populære iPhone SE. Derudover er Apple med som nummer 5 med iPhone 8 Plus og nummer otte med iPhone 7. Samsung har denne gang også fire telefoner med på listen mens OnePlus har en enkelt. Huawei, der ellers plejer at have en til to telefoner med er røget helt ud denne gang. Samsungs nylige lancering af Note 9 har ikke vakt den store interesse blandt 3's danske kunder. I hvert fald er den kun gået ind på listens 9. plads, hvilket altså er bag alle Apples iPhones, nye såvel som gamle.

Top 10 over de mest solgte telefoner hos 3 i august 2018

  1. iPhone X
  2. iPhone 8
  3. iPhone SE
  4. OnePlus 6
  5. iPhone 8 Plus
  6. Samsung Galaxy S9
  7. Samsung Galaxy S9 Plus
  8. iPhone 7
  9. Samsung Note 9
  10. Samsung Galaxy A6
Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.