Ifølge kinesiske kilder, vil en kommende iPhone med en 5,5 tommer skærm kun blive produceret i et mindre antal. Årsagen er at skærmen vil være lavet i safir, som for nuværende er begrænset i produktionen. En anden årsag er prisen, der i øjeblikket er så høj at det lægger en dæmper på Apples muligheder for at inkludere safir i alle iPhones.

Ifølge de kinesiske beregninger vil en skærm med safirglas koste $280, mens den nuværende skærm koster $44. Det betyder at en iPhone med safir-skærm vil stige med omkring 50% og gøre den så dyr, at de færreste kunder finder den attraktiv.

Der er selvfølgelig kun tale om spekulationer. Tidligere har vi hørt at der slet ikke ville komme en iPhone i den størrelse i år, og dr er også sandsynligt at den safir Apple producerer på deres nye fabrik, slet ikke skal bruges til iPhones, men til noget helt andet.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.